Siirry suoraan sisältöön

Työmaavarkaus Pitäjänmäellä: Pyydämme silminnäkijähavaintoja

Kuvituskuva.

Pitäjänmäen putkisaneerauksen työmaa-alueelta on varastettu torstain 29.6. ja mahdollisesti pe pe 30.6.– su 2.7. metallisia kaivannon tukikehikkoja. Kehikot vietiin Partiotien ja Viinentien risteyksen tuntumassa olevalta viheralueelta, missä niitä säilytettiin väliaikaisesti. Varkaudet hankaloittavat työn etenemistä. Asiasta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Varastetut metallikehikot ovat suuria, noin 2 x 8 metrin kokoisia ja parin tuhannen kilon painoisia. Paikalla on havaittu lauantaina ja sunnuntaina peräkärryllinen kuorma-auto. Kulkuneuvo oli silminnäkijähavaintojen perusteella varustettu nostimella, jolla kyytiin voi nostaa myös raskaampaa kuormaa.

Toivomme alueen asukkailta ja alueella liikkuvilta silminnäkijähavaintoja rikoksesta. Ilmoitathan mahdolliset havaintosi meille urakan sähköpostiin pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi tai puh. 040 626 6426, tai vaihtoehtoisesti suoraan poliisille:

vihjeet.helsinki@poliisi.fi

Poliisin vihjepuhelin
0295 417 931
ma–pe 8.00–16.15

Tapahtuneen seurauksena olemme tehostaneet työmaa-alueen valvontaa. Saneerauksessa käytetyt tarvikkeet on merkitty ja näin tunnistettavissa.

  • HUOM. Muokattu teon ajankohtaa 5.7. silminnäkijähavaintojen pohjalta.