Tervetuloa infotilaisuuteen tiistaina 29.3. klo 17–19

infotilaisuus

Järjestämme jälleen Pitäjänmäen putkisaneeraus -hankkeesta infotilaisuuden. Koska työmaasta johtuva tärinä on aiheuttanut huolta kiinteistönomistajille, olemme tällä kertaa kutsuneet mukaan myös Suomen Louhintakonsultit Oy:n edustajan kertomaan työmaan tärinäseurannasta.  

Muita aiheita ovat päivitetty työmaa-aikataulu, hankkeesta tehdyn kyselyn tulokset sekä Kaupintien rinnakkainen HSY:n vesijohtosaneeraus, jossa urakoitsijana on VM Suomalainen Oy.  

Infotilaisuus järjestetään tuttuun tapaan Teams-kokouksena verkossa  

Voit esittää kysymyksiä infotilaisuuden aikana Teamsin keskustelussa tai jos haluat lähettää niitä jo etukäteen, voit tehdä sen sähköpostitse osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Otamme 20.3. mennessä tulleet kysymykset huomioon illan esityksissä tai vastaamme niihin suullisesti. 

Parhaiten osallistuminen tilaisuuteen onnistuu tietokoneella. Jos tietokoneelle ei ole asennettu Teams-sovellusta, kokoukseen voi valita liittyä selaimessa. Jos haluat osallistua puhelimella, lataa siihen ensin Teams-sovellus.  

Infotilaisuutta on jälleen mahdollista seurata myös Pitäjänmäen kirjastolla. Terveysturvallisuuden vuoksi suosittelemme maskin käyttöä kirjastossa. Avaamme ovet yleisölle klo 16:45.   

Tervetuloa! Liity infotilaisuuteen tästä linkistä.