Tervetuloa infotilaisuuteen tiistaina 26.10.2021 klo 17–19

Pitäjänmäen putkisaneerauksen toinen infotilaisuus järjestetään Teams-kokouksena verkossa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistuminen onnistuu parhaiten tietokoneella. Jos tietokoneelle ei ole asennettu Teams-sovellusta, kokoukseen voi valita liittyä selaimessa. Jos haluat osallistua puhelimella, lataa siihen ensin Teams-sovellus. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa kahden viikon ajan verkkosivuilla www.pitajanmaenputkisaneeraus.fi.

Tilaisuutta voi seurata myös Pitäjänmäen kirjastolla

Jos kotona ei ole käytettävissä verkkoyhteyttä, olemme järjestäneet mahdollisuuden seurata tilaisuutta samanaikaisesti myös Pitäjänmäen kirjaston monitoimitilassa. Tilaan mahtuu enintään 25 henkilöä. Terveysturvallisuuden vuoksi suosittelemme maskin käyttöä kirjastossa, keräämme myös paikan päällä olevien yhteystiedot mahdollista koronajäljitystä varten. 

Pitäjänmäen kirjaston yhteystiedot: Jousipolku 1, 00370 Helsinki, puh. 09 310 85037 

Tilaisuudessa kertaamme HSY:n toimintamallin sekä kerromme siihen tehdyistä päivityksistä, ja urakoitsija TerraWise kertoo työmaan etenemisestä. Helsingin kaupungin ympäristötarkastaja kertoo hulevesien hallinnasta ja kaupungin ohjeistuksen vapautuksen hakemisesta hulevesiviemäriin.

Voit esittää kysymyksiä tilaisuuden aikana Teamsin keskustelussa tai jos haluat esittää niitä jo etukäteen, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Otamme 17.10. mennessä tulleet kysymykset huomioon illan esityksissä tai vastaamme niihin suullisesti.