Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa infotilaisuuteen 11.10.2023 kello 17-19!

Kuvituskuva.

Saneeraustyö on nyt loppusuoralla ja työmaa valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä. Järjestämme jälleen Pitäjänmäen putkisaneeraus -hankkeesta infotilaisuuden, jossa kerromme työmaan etenemisestä. Tilaisuudessa voi esittää myös kysymyksiä. Tule mukaan!

Jos haluat saneeraukseen liittyviä uutisia myös suoraan sähköpostiisi, voit liittyä uutiskirjeemme lähetyslistalle. Kokoamme noin kolmen kuukauden välein lähetettävään uutiskirjeeseen kaikki olennaiset asiat urakan etenemistä. Tarvitset liittymiseen vain käyttämäsi sähköpostiosoitteen. Pääset liittymään maksuttomalle uutiskirjelistalle tästä.

Infotilaisuus järjestetään tuttuun tapaan Teams-kokouksena verkossa

Voit esittää kysymyksiä infotilaisuuden aikana Teamsin keskustelussa. Voit myös lähettää kysymyksesi jo etukäteen sähköpostitse osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Otamme perjantaihin 6. lokakuuta mennessä tulleet kysymykset huomioon illan esityksissä tai vastaamme niihin suullisesti.

Parhaiten osallistuminen tilaisuuteen onnistuu tietokoneella. Jos tietokoneelle ei ole asennettu Teams-sovellusta, kokoukseen voi liittyä verkkoselaimen kautta. Jos haluat osallistua etätilaisuuteen puhelimella, lataa siihen ensin Teams-sovellus.

Infotilaisuutta on jälleen mahdollista seurata myös Pitäjänmäen kirjastolla. Avaamme ovet yleisölle klo 16:45. Paikalla on hankkeen edustajia. He vastaavat mielellään myös mahdollisiin kysymyksiisi.

Tervetuloa! Liity infotilaisuuteen ke 11.10. tästä linkistä.