Siirry suoraan sisältöön

Pitäjänmäen putkisaneeraus on yli 90 %:sesti valmis – Alueella 2 viimeiset kaivannot suljetaan tämän viikon aikana 

Kuvituskuva.

Pitäjänmäen saneerausalueilla näyttää vilkkaalta, kun viimeisiä työvaiheita tehdään täydellä teholla. Suurin osa työstä on kuitenkin takana: Aluesaneerauksen valmiusaste on nyt 93 prosenttia. Jäljellä olevat seitsemän prosenttia työstä tehdään loppuvuoden 2023 aikana.

Alueella 2 saneeraus on valmis jo kuluvan viikon aikana, kun Mottitiellä käynnissä oleva painumakorjaus valmistuu. Alueiden 1, 3, ja 4 työt valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä. Katujen ennallistamistöitä ja katualueiden parannuksia tehdään koko saneerausalueella syksyn edetessä. Lue täältä lisää katualueiden parannuksista: https://pitajanmaenputkisaneeraus.fi/oletko-jo-huomannut-katualueiden-parannukset-seka-uudet-palo-ja-huuhtelupostit/  

Kartta saneerausalueiden jakautumisesta

Mitä työmaalla tapahtuu seuraavaksi? 

Voit seurata urakan viimeisten vaiheiden etenemistä katukohtaisesti kahden viikon välein julkaistavista työmaauutisista. Viimeisimmän uutisen löydät täältä: Näin saneeraustyö etenee seuraavan kahden viikon aikana. Seuraava kahden viikon työmaauutinen julkaistaan 2.10. 

Tervetuloa myös lokakuun puolessa välissä järjestettävään infotilaisuuteen, jossa kerromme työmaan loppuvaiheesta. Infotilaisuus järjestetään tuttuun tapaan Teams-kokouksena verkossa. Infotilaisuutta on jälleen mahdollista seurata myös Pitäjänmäen kirjastolla. 

Kurkkaa tarkemmat tiedot tästä: Tervetuloa infotilaisuuteen 11.10.2023 kello 17-19!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!