Siirry suoraan sisältöön

Näin saneeraustyö etenee seuraavan kahden viikon aikana

Kuvituskuva

Seuraavien viikkojen aikana työt etenevät seuraavasti: 

  • Korsutie 22–24: Vesihuollon rakennustyöt jatkuvat. Ennallistamistyöt ovat käynnissä ja pohja-asfaltointi on valmistunut. Pitäjänmäen liikenneympyrästä Partiotien risteykseen on käynnissä viemärin ohipumppaus linjaston sukitusta varten. Aloitamme sukitustyön viikolla 32. Alueella on ajoittain voimassa siirtokehotuksia. Ohipumppaus aiheuttaa hetkittäin häiriötä myös kevyen liikenteen kulkuun Pitäjänmäen liikenneympyrän kohdalla. Valitamme häiriötä ja pyydämme malttia työmaan ohituksen aikana. 
  • Pitäjänkuja: Pitäjänkujan ja Pitäjänmäentien risteyksessä tehdään asfaltointitöitä ja jyrsintää alkaen tiistaina 2.8. päivällä. Jyrsintää tehdään illan ja yön aikana. Työn valmistuttua Pitäjänmäentien liikennejärjestelyt puretaan keskiviikon ja torstain aikana.
  • Turkismiehenkuja: Turkismiehenkujan ja Pitäjänmäentien risteyksessä tehdään asfaltointitöitä ja jyrsintää alkaen tiistaina 2.8. päivällä. Jyrsintää tehdään illan ja yön aikana. Työn valmistuttua Pitäjänmäentien liikennejärjestelyt puretaan keskiviikon ja torstain aikana. Kiveysten teko Turkismiehenkujalla jatkuu.
  • Mottitie 16–18: Vesihuollon rakentaminen jatkuu. Kaivuut etenevät ja Mottitiellä tehdään tien tasauksia. Tiehöylä aloittaa kadun tasoittamisen ja tiivistämisen viikolla 32.
  • Nuolitie: Työ on valmistunut ja kaivanto suljettu. 
  • Viinentie: Viinentiellä tehdään parhaillaan talohaarojen kytkentätöitä. Kadulla on ajoittain liitoskaivantoja. Katu on kuitenkin läpiajettavissa ja jalankulku mahdollista. 
  • Turkismiehentie: Työt etenevät Turkismiehentien ja Turkismiehenkujan risteyksen kohdalla. Louhintatyö on toistaiseksi valmistunut. HSY tekee viikolla 31 vesijohtojen tulppauksia, minkä jälkeen kaivanto etenee jälleen Pitäjänmäen kirjaston suuntaan. Läpikulku Turkismiehenkujalta Turkismiehentielle on toistaiseksi suljettu. Turkismiehentien ja Pitäjänmäentien risteys on avattu liikenteelle. Väliaikaiset liikennejärjestelyt on merkitty alueelle opastein.
  • Pitäjänmäentie: Pitäjänmäentien ja Turkismiehentien risteys on avattu liikenteelle ja pohja-asfaltointi on tehty. Turkismiehenkujan ja Pitäjänkujan risteyksien kohdalla tehdään asfaltointia ja jyrsintää 2.8. alkaen. Näiden töiden valmistuttua kaikki liikennejärjestelyt Pitäjänmäentieltä puretaan viikolla 31.
  • Partiotie: Ennallistamistyöt jatkuvat. Pohja-asfaltointi on valmistunut ja reunakivien asennuksia viimeistellään. Kivetysten asentaminen edellyttää työskentelyä kadun reunalla, minkä vuoksi autojen siirtokehotukset jatkuvat. 
  • Lisäksi alueella tehdään edelleen jonkin verran tonttijohtojen saneerauksia. 

Olemme saaneet ilahduttavan paljon tarjouspyyntöjä tonttijohtojen saneerauksista. Kiitos niistä! Tarjouspyyntöjen käsittelyssä onkin juuri nyt hieman viivettä, joten jos et ole vielä saanut vastausta, niin ei hätää. Vastaamme sinullekin muutaman viikon sisällä!