Siirry suoraan sisältöön

Näin saneeraus etenee seuraavan kahden viikon aikana

Seuraavien viikkojen aikana työt etenevät seuraavasti:

  • Korsutie 22-24: Vesihuollon rakennustyöt jatkuvat. Ennallistamistyö alkaa juhannuksen jälkeen pohjatöillä Partiotien risteyksen suunnasta Korsutie 10-12 kohdalta.
  • Mottitie 16: Vesihuollon rakentaminen jatkuu. Kaivanto on edennyt maaperän kallioseen kohtaan ja tiedossa on jonkin verran louhintatöitä.
  • Nuolitie: Työ on valmistunut ja kaivanto suljetaan viikon 25 alkupuolella.
  • Viinentie: Vesihuollon rakennustyöt Viinentien ja Viinenkujan risteyksessä ovat valmistuneet ja kaivanto Viinentien läntisessä päässä on suljettu. Uusia satulakaivoja asennetaan juhannuksen jälkeen, minkä vuoksi alueella tehdään vielä yksittäisiä, pieniä kaivuutöitä.
  • Turkismiehentie: Työt etenevät Turkismiehentien ja Turkismiehenkujan risteyksen kohdalla. Tällä hetkellä käynnissä on kallion irrotustyö, eli kallion poistaminen kaivannosta ilman räjäytystöitä. Läpikulku Turkismiehenkujalta Turkismiehentielle on suljettu. Turkismiehentien ja Pitäjänmäentien risteys on avattu liikenteelle. Väliaikaiset liikennejärjestelyt merkitään alueelle opastein.
  • Pitäjänmäentie: Pitäjänmäentien ja Turkismiehentien risteys on avattu liikenteelle ja pohja-asfaltti on tehty.
  • Partiotie: Ennallistamistyöt jatkuvat. Tiehöylä aloittaa pinnan tasaamisen alkuviikosta 25. Katu höylätään ensin tasaiseksi, sen jälkeen siihen laitetaan niin sanottu rakennekerros, joka jyrätään kiinni. Hienoinen pöly sidotaan pohjaan vedellä ja suolalla. Pohja-asfaltin teko alkaa juhannuksen jälkeen.*
  • Lisäksi alueella tehdään edelleen jonkin verran tonttijohtojen saneerauksia.

*Lisää tietoa katujen kunnostustyön vaiheista löydät täältä: https://pitajanmaenputkisaneeraus.fi/katujen-kunnostus-pitajanmaella-etenee-kesakuun-aikana/. Huomaathan, että katujen kivetysvaiheessa kaduille ei voi pysäköidä autoja. Merkitsemme siirtokehotukset katualueille asianmukaisesti aina vähintään 48 tuntia ennen työvaiheen alkamista.