Siirry suoraan sisältöön

Näin pysyt ajan tasalla urakan loppuvaiheen etenemisestä – Ota itsellesi sopivat kanavat seurantaan!

Kuvituskuva.

Kerromme Pitäjänmäen putkisaneerauksen etenemisestä ja ajankohtaisista asioista urakan verkkosivuilla ja Facebook-sivulla. Muistithan, että jos et ehdi aina seurata näitä julkaisuja, pysyt kartalla tärkeimmistä uutisista myös muiden kanavien kautta. Esimerkiksi uutiskirje kokoaa kolmen kuukauden välein tärkeimmät uutiset yhteen ja HSY:n verkkosivulta saa tiedon vesikatkoista myös saneerauksen jälkeen.

Mistä kanavista urakkaa voi sitten seurata?

  • Verkkosivut ja Facebook: Täällä julkaisemme tiedot suurimmista saneerausaluetta koskettavista muutoksista ja työn etenemisestä. Joka toinen viikko julkaistavaan työmaauutiseen kokoamme tiedot siitä, miten urakka etenee seuraavan kahden viikon aikana. Kerromme erikseen yli viikon kestävistä väliaikaisista liikennejärjestelyistä. Kuukausittain julkaistavat Putkessa-jutut kertovat yleisemmin putkisaneerauksen teknisestä puolesta.

    Facebookissa ilmoitamme myös lyhytkestoisista poikkeustilanteista, kuten äkillisistä häiriöistä vedenjakelussa. Lisäksi verkkosivulta löydät kestotiedotteet työmaan aikataulusta, turvallisesta liikkumisesta alueella sekä saneerauksen viestinnästä.
  • Uutiskirje: Kokoamme noin kolmen kuukauden välein lähetettävään uutiskirjeeseen kaikki olennaiset asiat urakan etenemistä.Tarvitset liittymiseen vain käyttämäsi sähköpostiosoitteen. Pääset liittymään maksuttomalle uutiskirjelistalle tästä. Käytämme antamiasi yhteystietoja ainoastaan hankkeeseen liittyvään viestintään. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
  • Asukastilaisuudet: Pari kertaa vuodessa järjestettävissä asukasinfoissa käydään läpi urakan tilannetta ja etenemistä, sekä muita ajankohtaisia työmaa-asioita HSY:n ja Terrawisen väen johdolla. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä tai asukkaat voivat lähettää niitä ennakkoon. Kaikkiin kysymyksiin vastataan joko tilaisuuden aikana tai myöhemmin verkkosivujen kautta. Asukasinfo järjestetään etätilaisuutena Teamsissa, mutta sitä voi saapua seuraamaan myös Pitäjänmäen kirjastolle. Seuraava infotilaisuus on keskiviikkona 11. lokakuuta, tevetuloa mukaan!
  • HSY:n Vesikatkot ja häiriöt -sivu: Verkkosivulla kerrotaan yleisesti äkillisistä vesikatkoista pääkaupunkiseudun alueella. Vesikatkon sattuessa tilannetietoja voi siis tarkistaa täältä, myös urakan jälkeen: https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/ . Sivustolta löytyy lisäksi kartta, johon on merkitty ajastetut vesikatkokset, eli HSY:n vesihuoltoverkoston ylläpitotöihin liittyvät katkot. Huomaathan, että äkillisissä Pitäjänmäen saneerausalueella tapahtuvista vesikatkoissa urakoitsija voi ottaa puhelimitse yhteyttä myös suoraan asukkaisiin.

Muut viestintätavat: Pitäjänmäen aluesaneerauksen putkiverkostossa on yhteensä 350 tonttiliittymää. Harvoja tai yksittäisiä kiinteistöjä koskevista tilanteista ja muutoksista ollaankin usein yhteydessä suoraan näiden kiinteistöjen omistajiin. Lisäksi esimerkiksi alueen päiväkoteihin ja kouluihin sekä hätäkeskukseen ollaan erikseen yhteydessä erityisesti niiden ympäristöön tai kulkuväyliin vaikuttavista vaiheista.

Omiin tonttijohtoihisi liittyvissä asioissa voit laittaa viestiä urakan sähköpostiin: pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

Tsemppiä urakan loppurutistukseen!