Siirry suoraan sisältöön

Muistutus: Tervetuloa asukkaiden infotilaisuuteen ke 11.10. klo 17–19!

Kuvituskuva.

Olethan jo merkinnyt Pitäjänmäen putkisaneerauksen infotilaisuuden kalenteriisi? Tilaisuus järjestetään tuttuun tapaan verkossa Teams-kokouksena. Saneeraustyö on loppusuoralla ja kerromme tilaisuudessa työn tilanteesta sekä viimeisten vaiheiden etenemisestä.

Tilaisuudessa voi myös esittää saneeraukseen yleisesti liittyviä kysymyksiä Teamsin keskustelussa, tai voit lähettää meille kysymyksesi ennakkoon osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fiOtamme perjantaihin 6. lokakuuta mennessä tulleet kysymykset huomioon illan esityksissä tai vastaamme niihin suullisesti.

Yksittäisiin kiinteistöihin liittyviin kysymyksiin vastaamme yksityisyyden suojan vuoksi urakan sähköpostissa pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi, tai puhelimessa 040 626 6426.

Liity mukaan tietokoneella, puhelimella, tai saavu Pitäjänmäen kirjastolle seuraamaan tilaisuutta

Parhaiten tilaisuuteen osallistuminen onnistuu tietokoneella. Jos tietokoneelle ei ole asennettu Teams-sovellusta, kokoukseen voi liittyä verkkoselaimen kautta. Jos haluat osallistua etätilaisuuteen puhelimella, lataa siihen ensin Teams-sovellus.

Infotilaisuutta on jälleen mahdollista seurata etänä myös Pitäjänmäen kirjastolla. Avaamme ovet yleisölle klo 16:45. Paikalla on hankkeen edustajia. He vastaavat mielellään myös mahdollisiin kysymyksiisi.

Tervetuloa! Liity infotilaisuuteen ke 11.10. tästä linkistä.