Siirry suoraan sisältöön

Mitä kuuluu?

Vesisaneeraushankkeen haastateltava Jan Furstenborg puutarhassaan Pitäjänmäellä.

Kysymme saneeraushankkeen edetessä kuukausittain, mitä teille pitskulaisille kuuluu ja miten saneeraus näkyy teidän arjessa. Ensimmäisenä kuulumisistaan kertoi Pitäjänmäki-seuran puheenjohtaja Jan Furstenborg.

Mitä sinulla on saneerauksesta päällimmäisenä mielessä?

On hieno juttu, että kaupunginosamme vesihuoltoverkko uudistetaan. Olemme huomanneet, että vanhat putket ovat tulleet tiensä päähän. Kukaan ei pidä putkiremontista, mutta toivomme, että hanke onnistuu. Tehdään kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa.

Miten saneeraus/työmaa vaikuttaa arkeesi?

Kyseessä on pilottiprojekti, joka herättää alueen asukkaissa paljon kysymyksiä. Hanke näkyy arjessani niin, että Pitäjänmäki-seuran puheenjohtajana monet kysymykset kulkevat minun kauttani. Minusta näitä kysymyksiä on nyt ratkottu esimerkillisen hyvässä hengessä projektin edustajien kanssa.

Terveisiä tiimille?

Mielestäni on tärkeää ymmärtää vanhan kaupunginosamme piirteitä. Hulevesikysymyskin liittyy juuri tähän. Kyse on myös ympäristöstä ja olen erittäin tyytyväinen siitä, että voimme yhdessä etsiä ratkaisuja, jotka tukevat koko tätä ympäröivää luontoa.