Siirry suoraan sisältöön

Mitä kuuluu?

Kirjastonhoitaja Päivi Sairanen

Kysymme saneeraushankkeen edetessä kuukausittain, mitä pitskulaisille kuuluu ja miten saneeraus näkyy arjessa. Tällä kertaa kirjastonhoitaja Päivi Sairanen kertoi, miten saneeraus on vaikuttanut elämään Pitäjänmäen kirjastolla. 

Mitä  sinulla on saneerauksesta päällimmäisenä mielessä?   

Toistaiseksi saneeraus ei ole näkynyt meillä muuten, kuin että jotkut autolla saapuneet asiakkaat ovat kyselleet kulkureiteistä Turkismiehentien liikennejärjestelyjen vuoksi.  

Miten  työmaa vaikuttaa arkeenne?   

Työmaa ei ole juurikaan vaikuttanut meidän toimintamme. Kirjaston läheisyydessä tie on ollut auki ja sekä portaista että liuskan kautta kulkureitit ovelle pysyneet käytössä. Enemmän omaan työhön on ehkä vaikuttanut kirjaston ja koulun läheisyydessä tehtävä salaojaremontti, jonka ääniä tänne kuuluu satunnaisesti. Siitä tuli alkuvaiheessa myös asiakkailta kysymyksiä, kun työmaa on ihan tässä vieressä. Alueella on nyt monia remontteja ja rakennustöitä meneillään, mikä voi olla hieman hämmentävää. 

Terveisesi pitäjänmäkeläisille tai työmaan tiimille?   

Tsemppiä sekä tekijöille että alueen asukkaille työn ajaksi. Tähän mennessä työmaa ei ole vaikuttanut elämään kirjastolla, mutta tietenkin mitä sujuvammin työ saadaan valmiiksi, sen parempi.