Siirry suoraan sisältöön

Mitä kuuluu?

Kysymme saneeraushankkeen edetessä kuukausittain, mitä pitskulaisille kuuluu ja miten saneeraus näkyy arjessa. Tällä kertaa kuulumisistaan kertoi Markku Lepojärvi. Hänen kotinsa suurella takapihalla asustelee joukko tyytyväisiä kotieläimiä, joita alueen perheet käyvät katsomassa. Kellarista taas löytyy tunnelmallinen kahvila ja puoti, jotka ovat Markun ja hänen puolisonsa Lorin rakas harrastus.  

Mitä sinulla on saneerauksesta päällimmäisenä mielessä? 

Tämä on pitkäaikainen saneeraus. Kun sen tietää jo etukäteen, niin on helpompi asennoitua oikealla tavalla, ja mennä päivä kerrallaan.  

Miten työmaa vaikuttaa arkeenne? 

Eniten meidän arkeemme vaikuttavat liikennejärjestelyt. Meiltä lähtiessä täytyy ajaa kiertoreitin kautta, jos haluaa alueen ulkopuolelle. Matkoihin täytyy siis varata totuttua enemmän aikaa. Nuorten on myös oltava tarkkaavaisia koulumatkoillaan. Lisäksi täällä takapihallamme on tavallisesti kaikenlaista toimintaa, joka on nyt ollut tauolla.  

Terveisesi pitäjänmäkeläisille tai työmaan tiimille? 

Ensiksi voisin sanoa, että kaikki työmaalla työskentelevät ihmiset ovat olleet todella mukavia. Toiveenamme tietenkin on, että asioista tiedotetaan mahdollisimman hyvin ja tarkasti, jotta alueen asukkaat tietävät, milloin työmaa etenee omalle kohdalle.  

Kanoilla on oma turvallinen kulkureittinsä Lepojärvien pihamaalla.