Siirry suoraan sisältöön

Mitä kuuluu?

Rehtori Outi Hokkanen koulun pihalla.

Kysymme saneeraushankkeen edetessä kuukausittain, mitä pitskulaisille kuuluu ja miten saneeraus näkyy teidän arjessanne. Tällä kertaa kuulumisistaan kertoi Pitäjänmäen peruskoulun rehtori Outi Hokkanen.

Mitä sinulla on saneerauksesta päällimmäisenä mielessä?

Ei mitään kummempia tässä vaiheessa. Mielestäni oli todella hyvä, että kouluun oltiin ajoissa yhteydessä ja meille tuli tietoa saneerauksesta hyvissä ajoin. Tapasimme hankkeen tiimin kanssa ulkona ihan kasvotusten ja sovimme yhdessä myös siitä, miten tiedotus hoidetaan jatkossa yhteistyössä.

Miten työmaa vaikuttaa arkeenne koululla? 

Meidän arjessamme saneeraus ei vielä näy oikeastaan mitenkään. Jossain vaiheessa varmaankin tulee niitä järjestelyjä, jotka vaikuttavat esimerkiksi kulkureitteihimme alueella. Työkoneiden kuljettajat varmasti tiedostavat, millaisessa ympäristössä työskentelevät. Meiltä koululta on tärkeää laittaa eteenpäin viestiä siitä, että lapsia ohjeistetaan kulkemaan alueella turvallisesti.

Terveisesi pitäjänmäkeläisille tai työmaan tiimille? 

Työtiimille voisin sanoa, että viestintä on toiminut koulun näkökulmasta sujuvasti. Meillä on hyvin aikaa reagoida, kun viestit tulevat ajoissa ja ovat selkeitä. Alueen asukkaille tämä on varmasti jonkin aikaa kurja tilanne, mutta onhan se iso asia, että Pitäjänmäellä saadaan jatkossakin raikasta hanavettä. Yhteistyössä saadaan varmasti hanke turvallisesti maaliin!