Siirry suoraan sisältöön

Kiitos osallistumisestasi 29.3. järjestettyyn infotilaisuuteen!

Infotilaisuus, kuvituskuva.

Pitäjänmäen putkisaneerauksen kolmas infotilaisuus järjestettiin tiistaina Teams-kokouksena ja tilaisuutta seuraamassa oli noin 40 henkilöä. Jos et tällä kerralla päässyt tilaisuuteen, voit katsoa tilaisuuden tallenteen kahden viikon ajan. Tallenne ei ole katsottavissa 14.4. klo 14 jälkeen.

Tilaisuudessa urakoitsija TerraWise kertoi työmaan täsmennetystä aikataulusta ja etenemisestä. Tämän vuoden kova ja luminen talvi hidastutti suunniteltua aikataulua. Työmaan aiheuttama tärinä on myös aiheuttanut huolta kiinteistönomistajille, ja tilaisuudessa Suomen Louhintakonsultit Oy:n edustaja avasi työmaalla tehtävää tärinäseurantaa. Työmaan tärinätasoja valvotaan kattavasti mittauksin eikä tähän mennessä haittaa aiheuttavia arvoja ole mitattu. Työmaan tärinäarvoja seurataan reaaliaikaisesti ja työt lopetetaan välittömästi, jos sallitut raja-arvot ylittyvät.

Tilaisuudessa kerrattiin myös HSY:n Saneerataan yhdessä -toimintamalli sekä kävimme läpi Kaupintiellä alkaneen työmaan vaikutukset Pitäjänmäen putkisaneeraukseen. Lopuksi tarkasteltiin hankkeesta tehdyn asukaskyselyn tulokset. Kyselytutkimus toteuttiin alkuvuodesta.

Tilaisuuden aikana vastattiin teiltä tulleisiin kysymyksiin ja julkaisemme ne vastauksineen lähiviikkoina.

Infotilaisuudessa läpikäydyt materiaalit löydät alta:

Muistathan, että voit edelleen kysyä meiltä mitä tahansa saneeraukseen liittyvää kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi tai soittamalla numeroon 040 6266426.

Saneerataan yhdessä yhä parempaa arkea!