Siirry suoraan sisältöön

Kiitos antoisasta Pitäjänmäki-päivästä!

Tunnelma oli korkealla Pitäjänmäki-päivässä viime sunnuntaina 11.9. Myös meillä Pitäjänmäen putkisaneerauksen väellä oli ilo osallistua juhlaan. Koko joukkomme kiittää lämpimästi kaikkia tapahtuman kävijöitä ja järjestäjiä. Oli mahtavaa olla mukana!

Pääsimme tapahtumassa tapaamaan monia teistä alueen asukkaista kasvotusten ja kävimme lukuisia hyviä keskusteluita saneerauksesta. Samalla saimme yhä tarkemman kuvan siitä, mitkä asiat hankkeessa tuntuvat selkeiltä ja mistä taas toivoisitte vielä lisää tietoa. Otamme esiin nousseet seikat huomioon toimintatapojen ja viestintämme kehittämisessä.

Pitäjänmäen saneerausalueen uusia ja vanhoja putkia oli esillä putkinäyttelyssä Pitäjänmäki-päivillä.
Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki kävi myös tutustumassa Pitäjänmäen putkisaneeraukseen ja keskusteli HSY:n osastonjohtaja Jyrki Kaijan (oik.) sekä projektipäällikkö Iiro Hannulan kanssa hankkeesta.
HSY:n sponsoroima lasten yhtye WimmaRalli sai tanssijalat vipattamaan.

Keskustelemme mielellämme kanssanne saneerauksesta jatkossakin ja meitä voi tulla vetämään hihasta Pitäjänmäellä. Voit myös esittää kysymyksiä saneerauksesta laittamalla viestiä osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Kirjallisia viestejä voit tuoda myös palautelaatikkoomme, joka sijaitsee vanhalla paikallaan työmaakopin edustalla Mottitien ja Viestitien kulmassa.

Ajankohtaisia tietoja saneerauksen etenemisestä voit seurata tuttuun tapaan kootuista työmaauutisista, jotka päivitämme urakan verkkosivuille kahden viikon välein. Katso esim. viikkojen 37-38 työmaauutiset täältä: Näin saneeraus etenee seuraavan kahden viikon aikana. Kerromme erikseen myös mm. pitkäkestoisemmista liikennejärjestelyistä alueella.

Etusivultamme löydät kätevästi tietoa urakan aikataulusta, viestinnästä, sekä esimerkiksi tämän toimintaohjeen saneerausalueella liikkuvalle: Asukkaiden turvallisuus työmaa-alueella

Toivotamme mukavaa syksyä teille kaikille. Saneerataan yhdessä!