Siirry suoraan sisältöön

Jännetien alun sulku autoliikenteeltä jatkuu – Kiertoreitti käytössä lokakuun loppuun saakka

Pitäjänmäen putkisaneeraus sulkee Jännetien alun autoliikenteeltä lokakuun 2023 loppuun asti.

Joudumme ilmoittamaan, että Jännetien alku eli osuus Konalantien Kolkkapojantien välissä joudutaan pitämään suljettuna autoliikenteeltä lokakuun loppuun saakka. Aikaisemmin kerroimme, että sulku puretaan lokakuun puoleen väliin mennessä, mutta kiinteistöputkituksiin liittyvät suunnitelmamuutokset ovat valitettavasti hidastaneet työn etenemistä.

Väliaikainen kiertotie kulkee edelleen Pitäjänmäentien liikenneympyrän kautta Korsu- ja Partiolle, siitä Viinentien kautta Jännetielle. Pyydämme autoilijoita seuraamaan alueen opastusmerkkejä. Huomaathan, että Jännetien alun kiinteistöillä on tontilleajo-oikeus Konalantien ja Jännetien kautta.

Väliaikainen kevyenliikenteenväylä on käytössä, kuten aikaisemminkin. Jalankulkijat pääsevät liikkumaan myös kiertoreittejä Kolkkapojanpuiston ja Pitäjänmäenpolun kautta. 

Varaathan alueella kaikkeen liikkumiseen tavanomaista enemmän aikaa.

Pitäjänmäen putkisaneeraus on nyt yli 90 prosenttisesti valmis. Jännetien saneeraus on viimeisimpiä työvaiheita, joka aiheuttaa alueella liikkujille väliaikaisia poikkeusreittejä. Kiitämme lämpimästi ymmärryksestä!