Siirry suoraan sisältöön

Jännetien alku suljetaan autoliikenteeltä – Kulku Partiotien kautta lokakuun puoleen väliin saakka 

Karttakuva alueen väliaikaisista liikennejärjestelyistä.

Ennakkotiedoista poiketen Jännetien alku eli osuus Konalantien ja Kolkkapojantien välissä joudutaan sulkemaan autoliikenteeltä ensi viikon alusta alkaen. Kaivuutyötä ei valitettavasti pystytä toteuttamaan liikenteen ehdoilla turvallisesti.  

Väliaikainen kiertotie kulkee Pitäjänmäentien liikenneympyrän kautta Korsu- ja Partiolle, siitä Viinentien kautta Jännetielle. Pyydämme autoilijoita seuraamaan alueen opastusmerkkejä.

Reitti on käytössä enintään lokakuun puoleen väliin saakka. Jännetien alku avataan kuitenkin autoliikenteelle heti, kun se on mahdollista. Jännetien alun kiinteistöillä on tontilleajo-oikeus Konalantien ja Jännetien kautta. 

Väliaikainen kevyenliikenteenväylä jää edelleen käyttöön. Kulkureitti on merkitty karttaan vihreällä. Jalankulkijat pääsevät liikkumaan myös kiertoreittejä Kolkkapojanpuiston ja Pitäjänmäenpolun kautta.  
 
Myös Nuolitie-Kolkkapojantie välillä aloitetaan kaivuutyö ja tämän osuuden ohittaminen autolla hoidetaan liikennevalo-ohjauksella. Varaathan alueella liikkumiseen tavanomaista enemmän aikaa. 

Kiitos yhteistyöstä!