Siirry suoraan sisältöön

Hyvää koulunalkua – huomaathan, että työmaa aiheuttaa väliaikaisia liikennejärjestelyjä Jännetiellä

Saneeraus vaikuttaa koululaisten koulumatkoihin. Saneeraus on valmis vuoden 2023 lopussa.

Haluamme toivottaa hyvää koulunalkua niin koulunsa aloittaville, koulukonkareille kuin koululaisten vanhemmille ja huoltajille!

Pitäjänmäen putkisaneeraus valmistuu täsmennettyjen suunnitelmien mukaan loppuvuodesta. Vesihuoltoverkoston saneeraustyömaa jakautuu neljään eri alueeseen, joista alue 2 on valmis syyskuussa sekä alueet 1, 3 ja 4 marraskuussa. Ks. katukohtainen aikataulu jutun lopusta.

Sitä ennen työmaa aiheuttaa alueella väliaikaisia liikennejärjestelyjä, joten varaathan koululaisten matkoihin hieman tavallista enemmän aikaa. Kiireettömyys luo yhteistä turvallisuutta.

Kartta saneerausalueiden jakautumisesta

Konalantien kaivuutyöt siirtyvät elokuun alkupuolella Jännetielle. Jännetien liikennejärjestelyt ovat marraskuun loppuun saakka seuraavat:

– Toinen ajokaista on käytössä autoliikenteelle, jolloin väistämisvelvollisuus on vastaantulevalla autoilijalla. Liikennejärjestelyt alkavat Jännetien alusta ja siirtyvät työn edetessä kohti Nuolitietä.

– Kevyenliikenteen väylä sijoitetaan työmaasta katsoen toiselle puolelle tietä. Kevyenliikenteenväliaikaiset liikennejärjestelyt muuttuvat jonkin verran syksyn ja talven aikana

Kevyenliikenteen kulkureitti viikoilla 32-36:

Kevyenliikenteen kulkureitti viikoilla 36-42:

Suosittelemme tarkistamaan koulureitit

Pyydämme koululaisten vanhempia ja huoltajia käymään läpi koulureitit väliaikaisten liikennejärjestelyiden sekä saneerausalueen muiden kaivuu- ja sujutustöiden aikana.

Suosittelemme käyttämään muita reittejä mahdollisuuksien mukaan sujuvan liikkumisen ja työn etenemisen varmistamiseksi.

Tavoitteenamme on taata koko Pitäjänmäen alueelle raikas hanavesi sekä toimiva ja vastuullinen viemäröinti vuosiksi eteenpäin.

Saneerataan siis yhdessä parempaa arkea!