Siirry suoraan sisältöön

Huomioithan yöpakkaset, jos talosi on yhä liitetty väliaikaiseen vesijohtoverkostoon

Huomioithan yöpakkaset, jos talosi on yhä liitetty väliaikaiseen vesijohtoverkostoon

Lämmin syksy vaihtumassa pikkuhiljaa pakkasöihin. Saneeraus on loppuvaiheessa, mutta työmaalla varaudutaan viileneviin ilmoihin tekemällä jäljellä oleviin pintaverkon talohaaroihin niin sanottuja ohijuoksutuksia. Nämä estävät pääosin maan pinnalla kulkevan, väliaikaisen vesijohtoverkoston jäätymisen.

Jos talosi kuuluu väliaikaisen vesijakelun piiriin ja pakkasyö on tiedossa, voit edesauttaa vesijohdon sulana pysymistä jättämällä yhden hanan tiputtamaan hiljalleen yön ajaksi. Hiljakseen virtaava vesi estää putkistojen jäätymisen. Varotoimenpiteestä ei aiheudu asukkaille lisäkuluja vesilaskuun, koska pintaverkkojen syöttö tapahtuu vesimittarin ohitse.

Jos siis talosi pihalla kulkee TerraWisen asentama maan päällä sijaitseva ohut vesiputki, on talosi väliaikaisessa vesijohtoverkostossa. Etkö kuitenkaan ole varma, kuuluuko talosi väliaikaisen vedenjakelun piiriin? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pitajanmaen.putkisaneeraus@terrawise.fi. Kerro sähköpostissa myös osoitetietosi.

Haluatko tietää, mistä väliaikaisessa vesijohtoverkostossa on kyse? Kurkkaa juttumme Väliaikainen vesijohtoverkosto varmistaa vedenjakelun saneerauksen aikana.